Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord moet na acht zeges op rij koppositie in veldencompetitie delen met Ajax

Feyenoord moet na acht zeges op rij koppositie in veldencompetitie delen met Ajax

9 juni 2023, 17:35

De aanvoerders in de Eredivisie vonden de grasmat in de Johan Cruijff ArenA afgelopen seizoen net zo goed als De Kuip in Rotterdam. Dat blijkt uit de beoordelingen die spelersvakbond VVCS vrijdag deelde.

De Kuip was acht jaar lang beoordeeld als beste veld in de Eredivisie, maar het stadion deelt de eerste plek nu met de ArenA. De aanvoerders beoordeelden de grasmatten met de waardering van cijfer 1 (slecht) tot en met 5 (uitstekend). De ArenA en Kuip kwamen beide uit op het cijfer 4,59.

Het veld van Sparta Rotterdam eindigde op de derde plek, met 4,35 als beoordeling. Sparta Rotterdam speelde een seizoen eerder nog op kunstgras en eindigde toen op de laatste plek. De clubs die afgelopen seizoen op kunstgras speelden, eindigden ook nu weer onderaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.