Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord moet groot deel van opbrengst transfer Senesi afstaan'

'Feyenoord moet groot deel van opbrengst transfer Senesi afstaan'

19 mei 2021, 17:47

Een aantal dagen geleden werd bekend, dat AC Milan zich officieel heeft gemeld bij het management van Marcos Senesi. Feyenoord hoopt vele miljoenen te krijgen voor de Argentijnse verdediger. Martijn Krabbendam verwacht dat er volgende week meer nieuws komt rond Senesi.

De 24-jarige Senesi wordt al langer in verband gebracht met verschillende clubs uit Italië en Spanje. 'Ze hopen bij Feyenoord in ieder geval dat hij voor een faire prijs gaat', zegt clubwatcher van Feyenoord namens Voetbal International in de Dick Voormekaar Podcast. 'Er is genoeg interesse uit Italië en Spanje en over een week zal er meer duidelijk zijn.'

Wanneer Senesi aankomende zomer een transfer maakt voor een groot bedrag, gaat een groot deel daarvan niet naar de Rotterdammers. 'De club heeft toen ze Senesi haalden veel moeten laten vallen om hem binnen te kunnen brengen. Er is een hoog percentage van de transfersom voor San Lorenzo, zijn vorige club. Die hangen achterover en zien nu wel wat het nog op gaat leveren', aldus Krabbendam.

Senesi is bezig aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord. De centrale verdediger heeft nog een contract tot medio 2023 bij de club uit Rotterdam-Zuid.

Beluister via deze link de hele Dick Voormekaar Podcast.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.