Terug

Volg Vandaag Inside

Van Persie niet tegen Heerenveen

Van Persie niet tegen Heerenveen

3 apr 2019, 16:59

Robin van Persie ontbreekt donderdag in de selectie van Feyenoord, dat het in eigen stadion tegen sc Heerenveen opneemt. De aanvaller heeft last van zijn kuit, zei trainer Giovanni van Bronckhorst woensdag. Van Persie deed zondag wel de gehele wedstrijd mee bij FC Utrecht. Feyenoord verloor dat duel in blessuretijd met 3-2.

In de strijd om de derde plaats in de eredivisie kan Feyenoord de achterstand op AZ donderdag tot één punt verkleinen. De Alkmaarders kwamen dinsdag bij Vitesse niet verder dan een gelijkspel (2-2).

Johan looft metamorfose Van Persie: 'Van eikeltje tot potentiële tafelgast'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.