Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord mist St. Juste, Van Persie onzeker

Feyenoord mist St. Juste, Van Persie onzeker

7 aug 2018, 16:29

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord kan donderdag in de uitwedstrijd tegen het Slowaakse AS Trencin in de derde voorronde van de Europa League niet beschikken over Jeremiah St. Juste. Dat heeft trainer Giovanni van Bronckhorst laten weten. Volgens de coach is de inzetbaarheid van Jens Toornstra en Robin van Persie nog onzeker. ,,We bekijken morgen of zij mee kunnen’, aldus Van Bronckhorst.

De drie moesten in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV het veld voortijdig verlaten. Yassin Ayoub en Nicolai Jørgensen zijn er in elk geval nog niet bij donderdag, meldt Van Bronckhorst. Tonny Vilhena is geschorst vanwege zijn rode kaart tegen Napoli vorig seizoen.

Zijn ploeg begint al om 19.00 uur met spelen. Feyenoord had vanwege de warmte liever om 20.30 uur gespeeld. Maar Van Bronckhorst vindt dat zijn mannen zich daar niet druk over moeten maken, net zoals het spelen op kunstgras. ,,Het is belangrijk met welke houding en mindset wij donderdag op het veld staan. Wij moeten ons niveau en de volgende ronde halen''.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.