Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord mist Kökcü tegen FC Utrecht, Sinisterra onzeker

Feyenoord mist Kökcü tegen FC Utrecht, Sinisterra onzeker

9 apr 2021, 16:37

Orkun Kökcü kan zondag niet meedoen in de uitwedstrijd van Feyenoord tegen FC Utrecht. De middenvelder is nog niet voldoende fit nadat hij vorige week positief testte op het coronavirus.

Kökcü ontbrak om die reden al in het treffen met Fortuna Sittard (2-0). Luis Sinisterra en Marcos Senesi deden tegen Fortuna ook niet mee. Sinisterra, die net als Kökcü besmet was met het coronavirus, trainde vrijdag weer voor het eerst mee. Of Dick Advocaat hem opneemt in de selectie voor de wedstrijd tegen FC Utrecht, is nog niet duidelijk. "Hij heeft negen dagen lang niets kunnen doen. Ik weet niet of je daar dan zondag iets aan hebt", aldus de trainer, die zelf afgelopen week werd ingeënt tegen het virus. "Als je wat ouder wordt, heeft dat ook voordelen. Ik ben nu geprikt. Ze zeggen dat dat voldoende is."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.