Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord mist Karsdorp tegen Rangers

Feyenoord mist Karsdorp tegen Rangers

24 nov 2019, 18:00

Rick Karsdorp is voorlopig niet inzetbaar bij Feyenoord. De verdediger miste door een blessure al het competitieduel met FC Groningen (1-1) en zal ook donderdag niet kunnen meedoen in de Europa Leaguewedstrijd tegen het Schotse Rangers FC. "We verwachten hem over twee weken weer bij de groep", aldus trainer Dick Advocaat, die niets zei over de aard van de kwetsuur.

De Deen Nicolai Jørgensen is volgens Advocaat een vraagteken voor het duel met Rangers. De spits ontbrak ook in de wedstrijd tegen Groningen. "Het is moeilijk te zeggen of hij donderdag haalt", zei Advocaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.