Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord met Vermeer en Malacia in return

Feyenoord met Vermeer en Malacia in return

16 aug 2018, 21:27

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord begint met Kenneth Vermeer onder de lat aan de return tegen AS Trencin in de derde voorronde van de Europa League. De 32-jarige keeper krijgt de voorkeur boven Justin Bijlow, het Rotterdamse talent dat aan het begin van dit seizoen door trainer Giovanni van Bronckhorst tot nummer 1 werd benoemd. Bijlow maakte tot nu toe geen al te overtuigende indruk.

Tyrell Malacia krijgt een kans als linksback, Tonny Vilhena keert na een schorsing terug op het middenveld en aanvoerder Robin van Persie heeft ook een basisplaats. Van Persie ontbrak vorige week in Slowakije, net als Eric Botteghin. De Braziliaanse verdediger vormt nu het centrale duo met Jan-Arie van der Heijden. Sam Larsson keert als linksbuiten terug in de ploeg, ook omdat Jean-Paul Boëtius disciplinair is geschorst naar aanleiding van zijn domme rode kaart zondag in Doetinchem tegen De Graafschap (2-0).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.