Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord met Verdonk en Bijlow in De Kuip

Feyenoord met Verdonk en Bijlow in De Kuip

21 okt 2018, 15:54

ROTTERDAM (ANP) - Justin Bijlow keert voor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (aanvang: 14.30 uur) terug in het doel van Feyenoord. De Rotterdamse keeper miste de laatste twee competitieduels met Vitesse (2-1) en Willem II (1-1) vanwege een lichte knieblessure. Hij sloeg ook de interlands van Jong Oranje over. Door de rentree van Bijlow moet zijn vervanger Kenneth Vermeer weer op de bank plaatsnemen.

In de verdediging krijgt Calvin Verdonk de voorkeur boven Tyrell Malacia, die in De Kuip reserve is. Malacia ging bij de gelijkmaker van Willem II in Tilburg in de fout. Jeremiah St. Juste is gewoon van de partij bij Feyenoord. De vleugelverdediger bleef tijdens de interlandperiode achter in Rotterdam wegens heupklachten.

Feyenoord is al zeven eredivisieduels op rij ongeslagen (zeventien punten). PEC Zwolle is eveneens met een aardige reeks bezig. De ploeg van trainer John van 't Schip pakte uit de laatste drie competitieduels zeven punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.