Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord met Van Persie tegen Ajax

Feyenoord met Van Persie tegen Ajax

27 feb 2019, 20:32

ROTTERDAM (ANP) - Robin van Persie keert terug in de basisformatie van Feyenoord. Hij verschijnt om 20.45 uur aan de aftrap voor de halve finale van de KNVB-beker tegen Ajax.

Van Persie krijgt in de uitverkochte Kuip de voorkeur boven Nicolai Jørgensen, één van de betere spelers van Feyenoord afgelopen zondag in het competitieduel met PSV (1-1). Van Persie scoorde vorige maand tweemaal voor Feyenoord tijdens de gewonnen competitiewedstrijd tegen Ajax (6-2).

Jeremiah St. Juste krijgt als rechtsback de voorkeur boven Bart Nieuwkoop. Cuco Martina vervangt de geschorste Sven van Beek in het centrum van de defensie.

Opstelling Feyenoord: Vermeer, St. Juste, Martina, Van der Heijden en Verdonk; Clasie, Toornstra en Vilhena; Berghuis, Van Persie en Larsson

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.