Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord met Tapia tegen ADO Den Haag

Feyenoord met Tapia tegen ADO Den Haag

23 dec 2018, 14:30

DEN HAAG (ANP) - Renato Tapia begint in de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop voor het eerst dit seizoen in de basis bij Feyenoord. De middenvelder uit Peru vervangt de geblesseerde Jordy Clasie in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Tapia kwam Clasie vorige week al aflossen halverwege de verloren thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (0-2) en hij viel donderdag ook in tijdens het bekerduel met FC Utrecht (1-0).

Doelman Justin Bijlow, de vaste nummer 1 van Feyenoord in de competitie, neemt de plek onder de lat weer over van Kenneth Vermeer. Trainer Giovanni van Bronckhorst laat zijn elftal verder ongewijzigd. Aanvoerder Robin van Persie verschijnt om 14.30 uur dus ook aan de aftrap op het kunstgras in Den Haag. Nicolai Jørgensen, die tegen Utrecht als invaller zijn rentree maakte, begint weer op de bank. De thuisclub begint met dezelfde elf als vorige week in de gewonnen uitwedstrijd tegen Willem II (0-3).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.