Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord met spoed op zoek naar nieuwe doelman na slecht nieuws Bijlow'

'Feyenoord met spoed op zoek naar nieuwe doelman na slecht nieuws Bijlow'

15 mrt 2022, 18:57

De scouting van Feyenoord moet met spoed op zoek naar een nieuwe doelman. Justin Bijlow komt dit seizoen namelijk niet meer in actie. Dat meldt Voetbal International.

Bijlow heeft te veel last van dezelfde voet waaraan hij eind 2020 aan geblesseerd raakte en daardoor maanden was uitgeschakeld. Woensdag wordt duidelijk of Bijlow geopereerd moet worden aan zijn voet. Het staat in ieder geval vast dat hij wekenlang is uitgeschakeld. De Rotterdammers hadden toen Nick Marsman als vervanger in huis en nu is Ofir Marciano de stand-in van de Oranje-international.

Feyenoord kan verder alleen beschikken over de jonge talenten Thijs Jansen en Tein Troost en is daarom volgens Voetbal International met spoed op zoek naar een nieuwe keeper. De Rotterdammers moeten dan uitkomen bij een transfervrije doelman of een keeper die speelt bij een club in Rusland of Oekraïne.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.