Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord met Sinisterra en Fer naar Oostenrijk

Feyenoord met Sinisterra en Fer naar Oostenrijk

9 dec 2020, 10:45

Feyenoord reist met Luis Sinisterra en Leroy Fer af naar Oostenrijk voor het cruciale duel in de Europa League met Wolfsberger AC. De selectie van trainer Dick Advocaat bestaat uit 24 spelers.

Sinisterra behoort voor het eerst dit seizoen tot de wedstrijdselectie. De Colombiaan liep begin dit jaar een zware knieblessure op tijdens het uitduel met PEC Zwolle. Fer kampt al sinds half oktober met een hamstringblessure.

Feyenoord vliegt om 10.30 uur van Rotterdam naar Klagenfurt. Om 19.00 uur staat de laatste training op het programma. Feyenoord traint in het Wörthersee Stadion, het stadion waar Wolfsberger AC de Europese duels speelt.

De aftrap is donderdag om 21.00 uur. Feyenoord moet winnen om verder te gaan in de Europa League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.