Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord met Marsman en Jørgensen

Feyenoord met Marsman en Jørgensen

1 dec 2019, 16:49

Nick Marsman verdedigt zondag vanaf 16.45 uur het doel van Feyenoord tijdens de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle in de eredivisie. Trainer Dick Advocaat doet een beroep op zijn derde doelman omdat Kenneth Vermeer nog te veel last heeft van een hamstringblessure. Justin Bijlow staat al langer aan de kant met een blessure aan een elleboog.

Marsman speelde donderdag ook voor Feyenoord tegen de Rangers (2-2) in de Europa League. Nicolai Jørgensen ontbrak tegen de Schotten. Hij verschijnt wel aan de aftrap voor het duel met PEC Zwolle. Sam Larsson moet plaatsmaken voor de Deense spits.

Opstelling Feyenoord: Marsman; Geertruida, Botteghin, Senesi en Malacia; Toornstra, Fer en Kökcü; Berghuis, Jørgensen en Sinisterra.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.