Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord met Kökcü voor geblesseerde Fer

Feyenoord met Kökcü voor geblesseerde Fer

22 okt 2020, 22:17

Orkun Kökcü mag zich bij Feyenoord weer eens vanaf de aftrap laten zien. Trainer Dick Advocaat heeft de 19-jarige middenvelder voor de uitwedstrijd tegen Dinamo Zagreb in de Europa League (aanvang: 21.00 uur) een basisplaats gegeven. Hij is de vervanger van Leroy Fer, die afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (1-1) met een hamstringblessure uitviel en waarschijnlijk enige tijd is uitgeschakeld.

Kökcü had dit seizoen in de eerste drie competitieduels van Feyenoord nog wel een basisplaats, maar verdween daarna enigszins naar de achtergrond. In de uitwedstrijd tegen Willem II (1-4) fungeerde hij als late invaller en in het duel met Sparta bleef hij op de bank.

Advocaat heeft verder geen wijzigingen aangebracht in zijn basisteam. Daardoor moet aanvaller Nicolai Jørgensen opnieuw op de bank beginnen. Bryan Linssen start opnieuw als centrale spits. Ook verdediger Eric Botteghin, hersteld van een blessure, is reserve in Zagreb.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.