Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord met kleinere groep op trainingskamp door coronageval

Feyenoord met kleinere groep op trainingskamp door coronageval

21 aug 2020, 21:25

Trainer Dick Advocaat van Feyenoord vertrekt met een kleinere selectie dan de bedoeling was naar Duitsland voor een trainingskamp. Vier spelers uit de selectie onder 21 jaar moeten uit voorzorg thuisblijven vanwege een coronageval in hun spelersgroep. Het gaat om Marouan Azarkan, Achraf El Bouchataoui, Ian Smeulers en Jordy Wehrmann. Advocaat had het viertal in Duitsland graag aan het werk gezet, maar door het besmettingsgeval in de selectie tot 21 jaar moet hij zijn trainingsplannen enigszins aanpassen.

Feyenoord speelt zaterdag achter gesloten deuren in Duisburg tegen Borussia Dortmund en MSV Duisburg. Het gaat om twee duels van elk twee keer een half uur. Daarna reist het Rotterdamse gezelschap naar Zuid-Duitsland waar tot en met 29 augustus een trainingskamp wordt gehouden. Op dinsdag speelt Feyenoord tegen Arminia Bielefeld en vrijdag fungeert Hamburger SV als tegenstander. Beide oefenduels vinden plaats in Kufstein, net over de grens in Oostenrijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.