Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord met Jørgensen in Tilburg

Feyenoord met Jørgensen in Tilburg

7 okt 2018, 15:59

TILBURG (ANP) - Nicolai Jørgensen maakt zondag in de uitwedstrijd tegen Willem II zijn rentree in het basisteam van Feyenoord. De Deense aanvaller ontbrak lange tijd in de Rotterdamse ploeg vanwege een voetblessure. Wel fungeerde hij al drie keer als invaller.

Ook de Zweedse buitenspeler Sam Larsson treedt in Tilburg in het elftal van coach Giovanni van Bronckhorst aan. In vergelijking met de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Vitesse (2-1) moeten Dylan Vente en Jens Toornstra op de bank beginnen. Aanvoerder Robin van Persie, die vrijdag door de tuchtcommissie van de KNVB werd vrijgesproken na zijn rode kaart tegen de Arnhemse club, is gewoon van de partij bij de bekerwinnaar.

Feyenoord is met zestien punten uit de laatste zes competitieduels aan een goede serie bezig in de eredivisie.

Bij Willem II ontbreken Atakan Akkaynak, Diego Palacios (beiden geschorst) en Jordy Croux (reserve) in de opstelling. Thomas Meissner, Elmo Lieftink en Aras Özbiliz zijn de vervangers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.