Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord met herstelde Bijlow en Berghuis tegen CSKA Moskou

Feyenoord met herstelde Bijlow en Berghuis tegen CSKA Moskou

5 nov 2020, 21:01

Feyenoord begint om 21.00 uur met doelman Justin Bijlow en aanvoerder Steven Berghuis in de ploeg aan de thuiswedstrijd in de Europa League tegen CSKA Moskou. Bijlow ontbrak vanwege een lichte blessure zondag in het zo moeizaam gewonnen competitieduel met FC Emmen (2-3). Berghuis viel in Emmen na een half uur uit, nadat hij een knietje op zijn bovenbeen had gekregen.

De twee vaste krachten uit het elftal van trainer Dick Advocaat zijn fit genoeg om te starten tegen de koploper van de Russische competitie. Lutsharel Geertruida vervangt de geblesseerde rechtsback Bart Nieuwkoop. Ridgeciano Haps staat als linksbuiten opgesteld. Hij vormt de voorhoede met Berghuis en spits Bryan Linssen. Tyrell Malacia mag net als tegen FC Emmen starten als linksback. João Teixeira, ook terug in de selectie na fysieke problemen, zit op de bank.

Bij CSKA Moskou heeft de Nigeriaanse aanvaller Chidera Ejuke, in de zomer overgekomen van sc Heerenveen, een basisplaats.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Spajic, Senesi en Malacia; Diemers, Toornstra en Kökcü; Berghuis, Linssen en Haps.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.