Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord met Geertruida op middenveld in Europa League

Feyenoord met Geertruida op middenveld in Europa League

29 okt 2020, 19:45

Feyenoord begint om 18.55 uur met Lutsharel Geertruida op het middenveld aan de thuiswedstrijd in de Europa League tegen de Oostenrijkse club Wolfsberger AC. De 20-jarige Geertruida, die meestal in de verdediging speelt, vervangt de licht geblesseerde João Teixeira. Centraal achterin neemt Eric Botteghin de plek over van de geschorste Marcos Senesi.

De Argentijn kreeg vorige week een rode kaart in de eerste groepswedstrijd, uit tegen Dinamo Zagreb (0-0). Botteghin vormt het hart van de defensie met Uros Spajic. Trainer Dick Advocaat kiest voorin opnieuw voor het trio Steven Berghuis, Bryan Linssen en Mark Diemers. De Hagenaar kan niet beschikken over zijn geblesseerde spitsen Nicolai Jørgensen en Robert Bozenik.

De spelersbus van Feyenoord kreeg op weg naar De Kuip te maken met een lekke band. De bus strandde op enkele honderden meters van het stadion. De spelers legden het laatste stukje af in een andere bus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.