Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord met debutanten Til en Pedersen tegen FC Drita

Feyenoord met debutanten Til en Pedersen tegen FC Drita

22 juli 2021, 20:01

Verdediger Marcus Pedersen en middenvelder Guus Til maken hun officiële debuut voor Feyenoord in de uitwedstrijd tegen FC Drita in de tweede voorronde van de Conference League. Beide nieuwkomers hebben van trainer Arne Slot, die eveneens bij zijn eerste officiële duel van Feyenoord op de bank zit, in Pristina (Kosovo) een basisplaats gekregen.

Naoufal Bannis fungeert als centrumspits bij Feyenoord. Hij krijgt de voorkeur boven de Slowaakse international Robert Bozenik, die reserve is. De Deense aanvalsleider Nicolai Jørgensen, die naar een andere club mag vertrekken, is niet met Feyenoord meegereisd. Aanwinst Alireza Jahanbakhsh is nog niet van de partij.

De wedstrijd begint om 21.00 uur en wordt gespeeld in het Fadil Vokrri Stadium, dat normaal 13.500 toeschouwers kan herbergen. Voor het duel FC Drita - Feyenoord worden 3500 bezoekers toegelaten.

Volgende week donderdag is de return in De Kuip. De winnaar over twee duels stuit in de derde voorronde op het Zwitserse FC Luzern.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.