Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord opnieuw met Haps als linksbuiten tegen NAC Breda

Feyenoord opnieuw met Haps als linksbuiten tegen NAC Breda

5 mrt 2020, 20:49

Feyenoord speelt treed de verwachte namen aan in de halve finale van de KNVB Beker tegen NAC. Ridgeciano Haps speelt net als afgelopen zondag tegen PSV als linksbuiten.

Botteghin maakte afgelopen zondag zijn rentree bij Feyenoord in het uitduel met PSV (1-1). Hij maakte het enige doelpunt van zijn ploeg in Eindhoven. Daarvoor miste de verdediger enkele duels omdat hij geblesseerd was. Trainer Dick Advocaat geeft hem tegen NAC opnieuw de voorkeur boven Edgar Ié.

Ridgeciano Haps krijgt in de Rotterdamse Kuip opnieuw een kans als linksbuiten. Robert Bozenik vervangt weer de geblesseerde centrumspits Nicolai Jørgensen. Rechtsback Rick Karsdorp houdt Lutsharel Geertruida op de bank.

Feyenoord kan voor de derde keer in vijf jaar de bekerfinale bereiken. Als dat lukt, dan is FC Utrecht op 19 april de tegenstander in Rotterdam.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Karsdorp, Botteghin, Senesi en Malacia; Toornstra, Fer en Kökcü; Berghuis, Bozenik en Haps.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.