Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord met aanwinsten Diemers en Linssen tegen Zwolle

Feyenoord met aanwinsten Diemers en Linssen tegen Zwolle

12 sep 2020, 21:14

Mark Diemers en Bryan Linssen debuteren zaterdagavond in de basis bij Feyenoord. Beide zomeraanwinsten hebben een basisplaats gekregen van trainer Dick Advocaat voor de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Diemers, overgekomen van Fortuna Sittard, krijgt op het middenveld de voorkeur boven Jens Toornstra.

De van Vitesse overgenomen Linssen vormt de voorhoede van Feyenoord met aanvoerder Steven Berghuis en spits Nicolai Jørgensen, die voorlopig het vertrouwen krijgt van Advocaat. De Slowaakse spits Robert Bozenik zit op de bank. Centraal achterin neemt Lutsharel Geertruida de plek over van de geschorste Eric Botteghin. Hij heeft Marcos Senesi naast zich staan. Bart Nieuwkoop is de rechtsback, Ridgeciano Haps de linksback.

Bij PEC Zwolle, dat het kunstgras in het stadion deze zomer heeft vervangen door echt gras, staat de teruggekeerde middenvelder Jesper Drost in de basis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.