Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord meldt zich voor oud-verdediger van Vitesse'

'Feyenoord meldt zich voor oud-verdediger van Vitesse'

28 juli 2022, 21:10

Feyenoord is zijn zoektocht naar een nieuwe verdediger uitgekomen bij Jacob Rasmussen. Dat meldt Feyenoord-platform 1908. Feyenoord zou aansturen op een huurconstructie met een optie tot koop.

De Deen staat momenteel onder contract bij het Italiaanse Fiorentina, maar kwam de afgelopen twee seizoenen op huurbasis uit voor Vitesse. Voor de Arnhemmers kwam hij in Eredivisie tot maar liefst 55 wedstrijden. Daarin was Rasmussen tweemaal trefzeker en even vaak aangever.

'Na het vertrek van Ramon Hendrix naar FC Utrecht heeft Feyenoord al geen linksbenige backup achter Marcos Senesi', schrijft 1908. 'Eerder was Dávid Hancko een van de kandidaten voor de LCV positie. Sparta Praag gaf Feyenoord echter te kennen dat het 'alleen naar exorbitante aanbiedingen' wilde luisteren en Hancko nodig had in de UEFA Conference League. De komst van Rasmussen wordt momenteel realitsischer geschat.'

Eerder op de donderdag presenteerde Feyenoord al Quinten Timber, die overkomt van FC Utrecht. De Rotterdammers leggen 8,5 miljoen euro voor de middenvelder neer, waardoor hij de duurste aankoop in de historie van Feyenoord is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.