Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord meldt zich voor eerste verkenning bij Bryan Linssen'

'Feyenoord meldt zich voor eerste verkenning bij Bryan Linssen'

19 apr 2020, 14:30

Feyenoord heeft zich voor een eerste verkenning gemeld bij Vitesse-aanvaller Bryan Linssen, meldt het AD. De 29-jarige aanvaller is na dit seizoen transfervrij. Van een bod zou nog geen sprake zijn.

Bronnen vertellen aan het AD dat Feyenoord 'direct heeft geïnformeerd naar Linssen.' Hij zou gestreeld zijn door de interesse, maar wil ook weten wat zijn perspectief bij Feyenoord zou worden. Linssen was dit seizoen in 25 Eredivisiewedstrijden goed voor 14 doelpunten en 6 assists. De aanvaller heeft ook een nieuwe aanbieding van Vitesse op zak.

Bryan Linssen werd de afgelopen jaren al veelvuldig aan Feyenoord gelinkt, maar tot een daadwerkelijke overstap kwam het nooit. Ook in de zomer van 2018 werd er in de media veel gespeculeerd over een transfer van Linssen naar Feyenoord, maar de Rotterdammers hebben toen nooit contact gelegd, vertelde Linssen voor de camera van Veronica Inside. Bekijk de beelden hieronder!

Linssen niet naar Feyenoord: 'Vooral een thema geweest op internet'

Linssen niet naar Feyenoord: ''Vooral een thema geweest op internet''
2:18
Linssen niet naar Feyenoord: ''Vooral een thema geweest op internet''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.