Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord meldt zich opnieuw bij KNVB: 'Dat is een wens van ons'

Feyenoord meldt zich opnieuw bij KNVB: 'Dat is een wens van ons'

13 aug 2021, 16:43

Feyenoord heeft opnieuw een verzoek ingediend bij de KNVB om een wedstrijd te laten verplaatsen. Het gaat om de uitwedstrijd tegen FC Utrecht op zondag 29 augustus, want daarvoor spelen de Rotterdammers op 26 augustus de return in de play-offs van de Conference League uit tegen Elfsborg.

Eerder wees de KNVB een verzoek van Feyenoord af om de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles van zondag 22 augustus te verplaatsen. Trainer Arne Slot vertelde vrijdag op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Willem II dat de Rotterdammers opnieuw in gesprek zijn met de KNVB.

Slot hoopt dat de bond zal meewerken met een nieuw verzoek. 'Dat zou ik heel logisch vinden. Die vraag gaan wij ook stellen, want dat is zeker een wens van ons. Dat willen we ook als Nederlands voetbal, al hebben we dat misschien niet afgesproken. Er zijn mensen bij Feyenoord mee bezig', aldus Slot.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.