Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord meldt zich met eerste bod voor Joey Veerman

Feyenoord meldt zich met eerste bod voor Joey Veerman

22 dec 2021, 21:47

Feyenoord heeft zich bij sc Heerenveen officieel gemeld voor Joey Veerman. De Rotterdammers hopen de middenvelder in Januari naar De Kuip te halen. Dat meldt Voetbal International.

'Het klopt dat Feyenoord zich heeft gemeld voor Joey', laat Ferry de Haan, technisch manager van Heerenveen weten. 'Wij gaan ons nu beraden over wat wij verder gaan doen.'

De Rotterdammers hebben Veerman al langer op het verlanglijstje staan, maar konden nog niet toeslaan vanwege de vraagprijs van Heerenveen. AZ bracht afgelopen zomer ook een bod uit op de creatieve middenvelder, maar dat werd direct afgewezen. De 23-jarige Volendammer heeft nog een contract tot medio 2024.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.