Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord mengt zich in strijd tussen Ronnie Flex en Ronald de Boer na geboorte (klein)dochter Rémi

Feyenoord mengt zich in strijd tussen Ronnie Flex en Ronald de Boer na geboorte (klein)dochter Rémi

15 nov 2021, 17:28

Rémi Ayoki, het dochtertje van Ronnie Flex (29) en Demi de Boer (25), is pas enkele weken oud, maar ze is nu al verwikkeld in een strijd tussen de artiest en zijn schoonvader Ronald de Boer. Rotterdammer en Feyenoord-fan Ronnie wil namelijk dat zijn pasgeboren dochter opgroeit met Feyenoord, terwijl zijn vriendin Demi en zijn schoonvader, oud-Ajacied Ronald de Boer, hopen dat Rémi supporter van Ajax wordt.

Nu heeft Feyenoord zich gemengd in die strijd, zo laat Ronnie Flex zien op social media. De Feyenoord Juniorclub Kameraadjes heeft een pakket met Feyenoord-spullen opgestuurd naar het gezin. In een bijgevoegde brief schrijft de club: 'Beste Ronell & Demi, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochtertje Rémi! We hebben vernomen dat Demi niet wil dat jullie dochter met Feyenoord opgroeit, omdat Rémi's opa een rijk verleden bij Ajax heeft. Wij kiezen in deze discussie (uiteraard) de kant van Ronell, want ons hart klopt sneller voor die club van rood-wit-zwart. Daarom sturen wij jullie dit Feyenoord-pakket, vol leuke spulletjes voor jullie Rémi.'

Feyenoord schrijft onder de post van Ronnie op Instagram: 'Welkom bij de club, Rémi!' Demi reageert onder het bericht: 'Niet raar opkijken als dit pakket ineens zoek is,' terwijl Ronald de Boer alleen emojis van klappende handen en lachpoppetjes plaatst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.