Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord meldt zich bij Dortmund voor 62-voudig Belgisch international Meunier'

'Feyenoord meldt zich bij Dortmund voor 62-voudig Belgisch international Meunier'

7 jan 2024, 12:56

Feyenoord heeft zich officieel bij Borussia Dortmund gemeld voor Thomas Meunier. Dat meldt 1908.nl. De Rotterdammers zien in Meunier de ideale speler voor op de rechtsbackpositie. Meunier heeft nog een contract tot eind juni op het Signal Iduna Park.

Meunier, momenteel speler van Borussia Dortmund, kwam in het verleden ook uit voor Paris Saint-Germain en Club Brugge. De verdediger heeft 62 interlands achter zijn naam staan voor België en heeft een marktwaarde naar verluidt van 2,5 miljoen euro.

Volgens 1908.nl wil Meunier een deel van zijn salaris inleveren en staat hij open voor een stap naar Feyenoord. De verdediger wil namelijk in beeld blijven voor een plek in de nationale selectie van België richting het EK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.