Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-mars in Praag gestaakt: politie arresteert supporters

Feyenoord-mars in Praag gestaakt: politie arresteert supporters

25 nov 2021, 18:19

De politie heeft vlak voor het duel tussen Slavia Praag en Feyenoord in de Conference League minimaal twee supporters van de club uit Rotterdam gearresteerd. Dat gebeurde toen veel fans van Feyenoord vanuit het centrum in een mars naar het stadion wilden lopen.

Supporters van Feyenoord staken bij aanvang van de mars vuurwerk af, waarop de politie ingreep. Alle fans van Feyenoord werden de metro ingedrongen. De mars ging niet meer door. De politie arresteerde woensdag ook al een fan van Feyenoord vanwege het afsteken van een fakkel. Een vrouw raakte daarbij lichtgewond en moest worden behandeld. Volgens de lokale hulpdiensten zijn haar verwondingen niet ernstig.

Supporters van Feyenoord leefden donderdag in het centrum van Praag toe naar het uitduel met Slavia. De politie in Praag zette honderden extra agenten in om alles rustig te laten verlopen. Het korps van de hoofdstad van Tsjechië kreeg daarbij de hulp van agenten van andere steden. Tot aanvang van de mars vonden er voor zover bekend geen incidenten plaats.

Feyenoord heeft aan een gelijkspel genoeg om zich voor de achtste finales van de Conference League te kwalificeren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.