Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord maakt werk van Volendam-linksback Murkin'

'Feyenoord maakt werk van Volendam-linksback Murkin'

26 juli 2022, 15:50

Feyenoord is bezig met het aantrekken van Derry John Murkin, zo schrijft 1908.nl. Volgens het medium maakt de Rotterdamse club in de komende 24 uur een beslissing over de Britse Nederlander van FC Volendam.

De 22-jarige Murkin was met zes doelpunten en acht assists in het seizoen 2020/2021 een belangrijke troef voor 'Het Andere Oranje'. Afgelopen seizoen speelde de linksback maar vier duels in de Keuken Kampioen Divisie vanwege een voetblessure. Het contract van Murkin loopt nog tot medio 2023 door.

Na het vertrek van Tyrell Malacia naar Manchester United beschikt Feyenoord niet over een echte linksback. Ook zijn de Rotterdammers nog op zoek naar een nieuwe spits.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.