Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord maakt komst Idrissi wereldkundig: 'Terug op vertrouwde grond'

Feyenoord maakt komst Idrissi wereldkundig: 'Terug op vertrouwde grond'

27 juli 2022, 13:36

Feyenoord huurt Oussama Idrissi komend seizoen van de Spaanse club Sevilla FC. De 26-jarige aanvaller speelde in de jeugd ook voor Feyenoord, maar verkaste zonder zijn debuut in het eerste elftal gemaakt te hebben naar FC Groningen.

"De jaren hier in de jeugdopleiding hebben mij veel gebracht, als voetballer en als mens. Ik heb daar hele warme en mooie herinneringen aan en wil er hier graag meer aan toevoegen. Als speler van Feyenoord in De Kuip spelen is altijd een droom geweest. Ik ben enorm vereerd dat dat er nu van gaat komen", aldus Idrissi, geboren in Bergen op Zoom.

Sevilla, dat Idrissi in 2020 overnam van AZ, leende de aanvaller ook al uit aan Ajax en Cádiz. Idrissi ondertekende in oktober van 2020 een contract voor vijf jaar in Spanje, waar hij niet meer in de plannen voorkomt.

Feyenoord haalde eerder aanvallers Javairô Dilrosun, Danilo en Mohamed Taabouni naar De Kuip.

Feyenoord speelt woensdag een oefenwedstrijd tegen NAC Breda.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.