Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord maakt gehakt van VVV-Venlo

Feyenoord maakt gehakt van VVV-Venlo

6 mrt 2021, 19:17

Feyenoord heeft de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo met grote cijfers gewonnen. De ploeg van trainer Dick Advocaat versloeg de Limburgers, die het moesten doen zonder topscorer Georgios Giakoumakis, met 6-0. Met de eerste competitiezege sinds 14 februari, toen het 5-0 werd tegen Willem II, klom Feyenoord voorlopig naar de vierde plaats in de Eredivisie.

De Rotterdammers hadden slechts 2 punten gepakt uit de vorige drie competitieduels. Feyenoord kreeg in De Kuip amper tegenstand van VVV, dat eerder in de week in de halve finales van het bekertoernooi verloor van Vitesse.

Via doelpunten van Jens Toornstra, Lutsharel Geertruida en Bryan Linssen stond de thuisclub na een half uur al met 3-0 voor. In de tweede helft scoorde Feyenoord ook drie keer, via opnieuw Toornstra, Steven Berghuis en Eric Botteghin.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.