Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord lijdt puntenverlies op bezoek bij FC Groningen

Feyenoord lijdt puntenverlies op bezoek bij FC Groningen

12 dec 2021, 16:27

Het is Feyenoord niet gelukt de uitwedstrijd tegen FC Groningen te winnen. In de Euroborg werd het 1-1. Voor Feyenoord was het de vijfde wedstrijd waarin puntenverlies werd geleden.

Marcos Senesi zette de Rotterdammers na een uur met het nodige fortuin op voorsprong. De Argentijnse verdediger raakte bij een hoekschop een inzet van Gernot Trauner nog aan. Vijf minuten later maakte de Noor Jørgen Strand Larsen gelijk met een bekeken lobje na een lange bal van Laros Duarte.

Kort na de 1-1 bracht Feyenoord-trainer Arne Slot Cyriel Dessers en Alireza Jahanbakhsh in, maar ook die twee aanvallers wisten averij niet te voorkomen. In de slotfase kwam ook Reiss Nelson nog in de ploeg, maar de 1-2 bleef uit.

Feyenoord kwam op 36 punten, evenveel als Ajax, dat om 16.45 uur aantreedt tegen AZ. De Amsterdammers hebben een aanzienlijk beter doelsaldo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.