Terug

Volg Vandaag Inside

‘Feyenoord legt contact met Nick Marsman over mogelijke terugkeer naar De Kuip’

‘Feyenoord legt contact met Nick Marsman over mogelijke terugkeer naar De Kuip’

29 aug 2023, 09:47

Feyenoord hoopt voor de transferdeadline nog een keeper aan de selectie toe te voegen. Volgens Mikos Gouka, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad, en het Feyenoord-medium 1908.nl zijn Mikki van Sas en oude bekende Nick Marsman in beeld.

Voorlopig kan Feyenoord niet beschikken over eerste doelman Justin Bijlow. Hij brak vorige week zijn pols en zal daarmee ongeveer negen weken uit de roulatie zijn. Arne Slot liet eerder al doorschemeren dat de Rotterdammers mogelijk de markt op zouden gaan. Daar zijn nu twee namen voor in beeld. Marsman is sinds korte tijd clubloos, nadat Inter Miami zijn contract ontbonden heeft en Van Sas (19) speelt momenteel bij Manchester City.

Beiden moeten naar verluidt genoegen nemen met een plek achter de huidige doelman Timon Wellenreuther. Kostas Lamprou, die deze zomer overkwam van Willem II, is na de blessure van Bijlow op dit moment de tweede keeper.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.