Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord lanceert als eerste Nederlandse club eigen streamingdienst

Feyenoord lanceert als eerste Nederlandse club eigen streamingdienst

10 jan 2024, 09:27

Feyenoord heeft woensdag als eerste voetbalclub in Nederland een eigen streamingdienst gelanceerd, in navolging van clubs als Real Madrid, Juventus en Engelse clubs als Liverpool. Op Feyenoord ONE kunnen supporters exclusieve videocontent van de Rotterdamse club vinden, zoals documentaires, videoseries en historische wedstrijden.

"Feyenoord ONE is een waardevolle aanvulling op onze bestaande clubkanalen zoals de Feyenoord-website, de app, het magazine en de socialemediakanalen", zegt commercieel directeur Ruud van der Knaap in een persbericht. "Daarnaast biedt de productie en distributie van videocontent via Feyenoord ONE ons de kans om in de toekomst nog meer series, documentaires en overige videocontent te maken van hoge kwaliteit."

Vanaf woensdag zijn op de streamingdienst ruim dertig documentaires en series te zien, waaronder de zesdelige serie We zullen wat beleven. Hierin worden spelers, stafleden en supporters gevolgd in de laatste weken van het seizoen 2022-2023, toen de zestiende landstitel werd behaald. Ook is de nieuwe documentaire GIMENEZ te zien, waarin het leven van Feyenoord-spits Santiago Gimenez centraal staat.

Lidmaatschap

Daarnaast biedt Feyenoord ONE de mogelijkheid om volledige wedstrijden van Feyenoord terug te kijken vanaf de nacht nadat ze gespeeld zijn, aangevuld met persconferenties, extra lange samenvattingen en interviews. Oefenwedstrijden van Feyenoord 1, Academy-wedstrijden en de resterende UEFA Youth League-wedstrijden van Onder 19 dit seizoen kunnen live gestreamd worden. Ook zijn de hoogtepunten van wedstrijden van Feyenoord Vrouwen 1 te vinden op het platform.

Om toegang te krijgen tot Feyenoord ONE kunnen supporters een lidmaatschap afsluiten, dat 50 euro per jaar kost en na een jaar maandelijks op te zeggen is. Supporters die een seizoenkaart hebben mogen het restant van dit speeljaar gratis instappen, en Legioenleden krijgen dit voor een gereduceerd tarief van 12,50 euro aangeboden. Vanaf het seizoen 2024-2025 kost een lidmaatschap op Feyenoord ONE voor seizoenkaarthouders en Legioenleden 25 euro per seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.