Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord laat zich niet van de wijs brengen in chaotische slotfase en wint van Vitesse

Feyenoord laat zich niet van de wijs brengen in chaotische slotfase en wint van Vitesse

21 jan 2024, 16:54

Feyenoord heeft de eerste competitiezege van 2024 geboekt. De landskampioen van coach Arne Slot won na een roerig duel met 2-1 bij Vitesse in Arnhem. Invaller Ondrej Lingr bezorgde Feyenoord na eerdere doelpunten van Lutsharel Geertruida en Amine Boutrah de zege.

De wedstrijd werd in de slotfase tijdelijk gestaakt nadat supporters vanaf de tribune op het veld waren gekomen. In het restant werd niet meer gescoord.

De Rotterdammers lopen door de zege 2 punten in op koploper PSV. De Eindhovenaren slaagden er niet in de achttiende competitiezege op rij te boeken en speelden met 1-1 gelijk bij FC Utrecht. Feyenoord heeft 42 punten, 10 minder dan PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.