Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord laat sc Heerenveen kansloos: 3-0

Feyenoord laat sc Heerenveen kansloos: 3-0

5 apr 2019, 00:40

Feyenoord heeft de derde plaats van de eredivisie weer in zicht gekregen. Het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst won de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen met 3-0.

Nicolai Jørgensen, Steven Berghuis en Tonny Vilhena maakten de doelpunten van de thuisploeg. Op advies van de videoscheidsrechter keurde arbiter Björn Kuipers voor rust doelpunten van Jørgensen en Berghuis af.

Feyenoord verkleinde de achterstand op nummer drie AZ tot een punt. Er zaten slechts 25.000 toeschouwers in De Kuip. Veel supporters verklaarden zich solidair met de fans van Vak S, die voor straf niet naar binnen mochten. De tribune achter een doel moest leeg blijven vanwege het vuurwerk dat daar tijdens het thuisduel met PSV werd afgestoken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.