Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord laat oog vallen op nieuwe spits na vertrek Jørgensen'

'Feyenoord laat oog vallen op nieuwe spits na vertrek Jørgensen'

25 juli 2021, 12:53

Feyenoord is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Sporting Portugal-aanvaller Andraz Sporar. Sinds het vertrek van Nicolai Jørgensen zijn de Rotterdammers op zoek naar versterking voor in de aanval.

Dat meldt Record. Volgens het Portugese medium wil Sporting ruim 7,5 miljoen euro ontvangen voor de Sloveense spits. De dertigvoudig international heeft nog een contract tot medio 2025 bij de Portugese club, maar heeft besloten om geen deel uit te maken van de nieuwe selectie van trainer Rúben Amorim voor het volgende seizoen.

Afgelopen seizoen speelde Sporar een halfjaar op huurbasis bij SC Braga. Sporar kwam in 21 wedstrijden tot drie doelpunten en één assist. Tijdens de eerste seizoenshelft, toen hij wel nog voor Sporting speelde, maakte hij vier doelpunten in 20 wedstrijden en gaf de 27-jarige Sporar vijf assists.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.