Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord laat Azarkan ervaring opdoen bij NAC Breda

Feyenoord laat Azarkan ervaring opdoen bij NAC Breda

1 feb 2021, 16:05

Feyenoord laat Marouan Azarkan tot het einde van het seizoen ervaring opdoen bij NAC Breda, de nummer 5 van de eerste divisie. De 19-jarige vleugelaanvaller kwam dit seizoen tot slechts één duel in het eerste van Feyenoord.

"Ik ben een creatieve aanvaller die graag rechtsbuiten speelt, maar ook links uit de voeten kan. NAC is natuurlijk een geweldig mooie club die nog altijd bovenin meedoen. Het lijkt mij een heel mooi podium om mijzelf te laten zien. Het doel is natuurlijk promoveren met NAC", zei Azarkan over zijn verhuurperiode.

Vorige week verhuurde Feyenoord spits Naoufal Bannis al aan FC Dordrecht. Dylan Vente maakt het seizoen af bij Roda JC.

Azarkan viel begin december in tegen Heracles Almelo. Het duel eindigde in 0-0.

Ook VVV-Venlo laat een vleugelspeler ervaring opdoen in de eerste divisie. De 18-jarige Aaron Bastiaans maakt het seizoen af bij Helmond Sport, dat dertiende staat in de Keuken Kampioen Divisie.

In december 2019 maakte Bastiaans als 17-jarige zijn debuut in het eerste van VVV, in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (1-2).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.