Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord kroont zich tot kampioen met overtuigende zege op Go Ahead Eagles

Feyenoord kroont zich tot kampioen met overtuigende zege op Go Ahead Eagles

14 mei 2023, 18:35

Feyenoord heeft de zestiende landstitel binnen. De club uit Rotterdam won de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles met 3-0 en is twee speelronden voor het einde van de competitie ook onbereikbaar geworden voor PSV, de huidige nummer 2 van de Eredivisie.

Feyenoord had slechts 18 minuten nodig om vrijwel alle spanning uit de kampioenswedstrijd te halen. Oussama Idrissi opende in de 15e minuut de score en Santiago Giménez trof 3 minuten later ook doel. Igor Paixão tekende in de 54e minuut voor de 3-0. De uitzinnige fans in De Kuip hadden het kampioensfeest toen al lang geopend.

Spelers en trainers van Feyenoord worden maandag vanaf 12.00 uur gehuldigd op de Coolsingel. Zes jaar geleden, bij de vorige titel, waren daar zo'n 150.000 supporters bij aanwezig.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.