Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord krijgt kans op revanche in De Kuip

Feyenoord krijgt kans op revanche in De Kuip

23 jan 2019, 21:00

ROTTERDAM (ANP) - Trainer Giovanni van Bronckhorst van Feyenoord geeft de ploeg die zaterdag de competitie hervatte met een nederlaag bij PEC Zwolle (3-1) woensdagavond in De Kuip de kans op revanche. Hij stuurt in de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard nagenoeg hetzelfde elftal het veld in. Alleen onder de lat is, deels noodgedwongen, een wijziging.

Kenneth Vermeer vervangt Justin Bijlow, die in Zwolle uitviel met een voetblessure. De 33-jarige Amsterdammer mag dit seizoen sowieso al de bekerwedstrijden van Feyenoord keepen. Hij is voorlopig voor twee maanden de nummer 1 in het Rotterdamse elftal nu Bijlow aan de kant staat.

Feyenoord liet zich vorige maand in De Kuip voor de competitie verrassen door Fortuna Sittard: 0-2. In vergelijking met die wedstrijd zijn nu onder anderen Robin van Persie en Nicolai Jørgensen terug in het Rotterdamse elftal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.