Terug

Volg Vandaag Inside

'Oud-spits van Sparta aangeboden bij Feyenoord'

'Oud-spits van Sparta aangeboden bij Feyenoord'

15 aug 2021, 21:04

Feyenoord is voorlopig nog niet klaar op de transfermarkt. De Rotterdammers zijn druk bezig om de selectie te versterken. Op dit moment is aanvaller Halil Dervişoğlu aangeboden bij de club uit Rotterdam-Zuid. dat meldt Feyenoord Transfermarkt.

Volgens het doorgaans betrouwbare medium is de voormalig spits van Sparta Rotterdam aangeboden bij Feyenoord voor een huurperiode. Dervişoğlu heeft nog een contract tot medio 2024 bij Brentford FC en speelde het afgelopen halfjaar op huurbasis bij Galatasaray SK. In Turkije maakte de 21-jarige Rotterdammer drie doelpunten in twaalf wedstrijden en gaf hij één assist.

Dervişoğlu speelde in totaal 58 officiële wedstrijden voor Sparta Rotterdam, waarin hij zestien keer wist te scoren. Ook werd hij nog een keer uitgeleend aan FC Twente voor een korte periode.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.