Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord klopt FC Groningen met 1-0

Feyenoord klopt FC Groningen met 1-0

25 nov 2018, 17:22

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord heeft de thuiswedstrijd tegen FC Groningen moeizaam gewonnen. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst dankte de winst aan een vroeg doelpunt van Jens Toornstra: 1-0. De middenvelder nam op de rand van buitenspel een lange bal van Jordy Clasie op zijn borst aan en volleerde die in één keer langs doelman Sergio Padt.

FC Groningen, dat op de zestiende plaats staat, kreeg heel wat kansen op de gelijkmaker. Feyenoord bleef echter overeind, ook met dank aan doelman Justin Bijlow. Volgende week komt koploper PSV naar De Kuip. Feyenoord heeft dertien punten achterstand op de Eindhovenaren, wel met een wedstrijd minder gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.