Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord kijkt rond bij Ajax voor aankoop tijdens komende transferperiode'

'Feyenoord kijkt rond bij Ajax voor aankoop tijdens komende transferperiode'

1 dec 2021, 17:03

Feyenoord speurt momenteel rond op de transfermarkt voor 'koopjes', dat meldt clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. De Rotterdammers hopen onder meer een linksback te halen, die de strijd aan kan gaan met Tyrell Malacia.

Volgens Gouka heeft technisch directeur Frank Arnesen Julius Dirksen, spelend in Jong Ajax, op zijn lijstje staan. 'Julius Dirksen is een naam die wel eens in De Kuip valt. Een linksback die altijd jeugdinternational is geweest en bij Ajax niet aan spelen toe komt', vertelt Gouka in de AD Voetbalpodcast. 'Dat soort koopjes kijken ze nu naar. Feyenoord heeft alleen Malacia, dan hopen ze dat ze zo'n jongen kunnen binnenhalen. Hij gaat niet meteen de Eredivisie op een hoop spelen, maar is wel iemand met enige potentie die goed in het systeem van Slot past.'

De 18-jarige linksbenige verdediger heeft nog een contract tot medio 2022 bij de Amsterdammers. 'Dat zijn ook jongens die niet gratis komen. Als het om een paar tonnetjes zou gaan, dan zou dat voor Feyenoord zelfs al een probleem zijn. Ze hadden slechte cijfers en die cijfers zijn er voorlopig alleen maar slechter op geworden. Er zit momenteel geen publiek meer en er zijn geen spelers verkocht. Dus er blijf niet veel over. Alleen in Europa komt er wel wat binnen, maar of dat genoeg is om echt een aankoop te doen verwacht ik niet', aldus Gouka.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.