Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord keurt Business Case voor nieuwe stadion goed

Feyenoord keurt Business Case voor nieuwe stadion goed

28 apr 2021, 15:28

Feyenoord is akkoord gegaan met de Business Case voor het nieuwe stadion, waarmee een volgende stap is gezet naar de realisatie van het nieuwe onderkomen. De Business Case toont aan dat Feyenoord er in het eerste seizoen in het nieuwe stadion (2025-2026) ruim 7,5 miljoen euro op vooruit gaat en dan een bedrag van 25,4 miljoen euro ontvangt. Dat is voor de club reden om akkoord te gaan.

Feyenoord schrijft op de website: 'Met het akkoord van Feyenoord is een belangrijke stap gezet richting daadwerkelijke realisatie van het nieuwe stadion, dat een belangrijk onderdeel vormt van de totale gebiedsontwikkeling Feyenoord City. De komende maanden wordt met vertrouwen doorgewerkt om ook de twee resterende lichten op groen te kunnen zetten.'

Daarbij gaat het om de laatste 15% van de financiering en een akkoord over de bouwkosten. Verwacht wordt dat eind 2021 alle zaken op financieel gebied worden afgerond, zodat er in 2022 gestart kan worden met de bouwwerkzaamheden en het stadion in 2025 open kan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.