Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord is er sinds het vertrek van Berghuis bepaald niet op achteruit gegaan'

'Feyenoord is er sinds het vertrek van Berghuis bepaald niet op achteruit gegaan'

16 jan 2023, 11:00

Feyenoord maakt zondag een goede kans om De Klassieker te winnen. Dat stelt Willem van Hanegem in zijn column voor het AD. De Rotterdamse club staat vijf punten voor op Ajax, en kan de voorsprong nog groter maken, wanneer het in De Kuip weet te winnen.

“Natuurlijk maken ze zondag tegen Ajax een heel goede kans”, schrijft Van Hanegem. “Want die bouwen momenteel niet alleen zwak op, ik denk dat Feyenoord ook de slag op het middenveld kan winnen.” De columnist ziet de spelers van trainer Arne Slot wekelijks goede zaken doen. “Die speelden in de beker tegen PEC goed en ook tegen FC Groningen was er helemaal niets aan de hand.”

Van Hanegem verwacht dat het in aanloop naar De Klassieker vooral over Steven Berghuis zal gaan. De middenvelder annex aanvaller maakte in 2021 de gevoelige overstap van Feyenoord naar Ajax, en zal zondag voor het eerst in een volle Kuip tegen zijn oud-werkgever aantreden. “Laat iedereen alsjeblieft normaal doen. Voor beide partijen was dit toch de ideale oplossing?”, zegt De Kromme over de exit van Berghuis. “Hij wilde naar Ajax en Feyenoord is er sindsdien bepaald niet op achteruit gegaan. Als je bovenaan staat, moet je daar als supporter ook niet mee bezig zijn.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.