Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord in verregaande onderhandelingen met Slot'

'Feyenoord in verregaande onderhandelingen met Slot'

4 dec 2020, 15:37

Feyenoord-trainer Dick Advocaat maakte deze week bekend na dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer bij Feyenoord. De Rotterdammers zouden snel hebben geschakeld en al in een ver stadium zijn met AZ-trainer Arne Slot, zo meldt Feyenoord Transfermarkt vrijdagmiddag.

Een verslagggever van Veronica Inside vroeg Arne Slot na afloop van het Europa League-duel AZ - Napoli of hij al een belletje heeft gehad van Feyenoord. 'Ik denk als wij zo goed spelen als we doen dat bijna elke speler in de belangstelling staat van welke club dan ook', begint Slot zijn betoog. 'En als elke speler dan op dit soort vragen in zou gaan, zou ik het heel vervelend vinden, want het zou afleiden van hetgeen waar we mee bezig zijn, namelijk met AZ heel goed presteren. Dus laat de trainer daar nou het hele goede voorbeeld aan geven door op geen enkele wijze daarop in te gaan totdat er wel iets is om te melden. Maar zolang er niets is, zul je van van ons niks horen.' Slot corrigeert zich: 'Van mij niks horen.'

De verslaggever van Veronica Inside probeert het nog een keer en vraagt de AZ-trainer of het ook niet heel even door zijn hoofd heeft gespoken. 'Als ik nu op deze insinuatie alsnog inga, ga ik toch de fout maken die ik van mijn spelers niet verwacht, dus ga ik zelf ook niet doen', reageert Slot.

Een dag later weet Feyenoord Transfermarkt te melden dat Feyenoord in verregaande onderhandeling is met Arne Slot en dat de club snel zijn komst zal aankondigen.

Wordt vervolgd…

Bekijk hieronder het interview met Slot over Feyenoord.

Wordt Slot de opvolger van Advocaat bij Feyenoord?
0:51
Wordt Slot de opvolger van Advocaat bij Feyenoord?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.