Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord in half uur klaar met Heerenveen

Feyenoord in half uur klaar met Heerenveen

18 jan 2020, 22:40

Buiten de lijnen rommelt het nog steeds bij Feyenoord, maar op het veld blijft de ploeg onder leiding van trainer Dick Advocaat winnen. De Rotterdammers hervatten het seizoen met een overwinning in De Kuip op sc Heerenveen: 3-1. Feyenoord profiteerde in de eerste helft optimaal van de defensieve fouten van de Friezen, die voor de winterstop juist zo weinig weggaven.

Alle doelpunten vielen in het eerste half uur. Luis Sinisterra zette Feyenoord in de negende minuut op voorsprong en daarna maakte Nicolai Jørgensen twee goals. De Deense spits verdubbelde daardoor gelijk zijn volledige productie van voor de winterstop. Joey Veerman deed na een half uur wat terug namens Heerenveen, dat veel kansen onbenut liet. Feyenoord nestelde zich dankzij de zege op de vierde plaats in de eredivisie, Heerenveen bleef op de achtste plek staan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.