Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord in eigen Kuip niet langs FC Twente

Feyenoord in eigen Kuip niet langs FC Twente

20 sep 2020, 18:28

Feyenoord heeft in de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen punten laten liggen. De ploeg van trainer Dick Advocaat kwam in De Kuip niet verder dan 1-1 tegen FC Twente. Václav Cerný bracht de club uit Enschede al binnen 2 minuten op voorsprong, Steven Berghuis trok de stand na een half uur spelen gelijk uit een strafschop.

De Rotterdamse aanvoerder zag zijn eerste inzet vanaf 11 meter gestopt worden door Twente-doelman Joël Drommel, maar Berghuis mocht nogmaals aanleggen omdat hij bij de rebound zelf onderuit werd getikt. De aanvaller schoot zijn tweede poging wel vol overtuiging binnen. Dankzij twee treffers van Berghuis was Feyenoord het seizoen vorige week begonnen met een zege bij PEC Zwolle (0-2).

De 13.000 toeschouwers zagen een moeizame tweede helft, waarin beide ploegen niet meer tot scoren kwamen. Feyenoord kreeg via Berghuis en Narsingh in de blessuretijd nog drie grote kansen, maar zij kregen de bal niet op doel. Texeira maakte namens Feyenoord zijn debuut.

Jan Boskamp was niet aanwezig in De Kuip zondagmiddag: hij mocht vanwege Code Rood in België niet komen, waar hij erg van baalde. Bekijk het in het fragment hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.