Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord in beroep tegen straf UEFA

Feyenoord in beroep tegen straf UEFA

27 nov 2019, 18:49

Feyenoord gaat in beroep tegen de straf van de UEFA, die onlangs bepaalde dat de club in de uitwedstrijd tegen Porto in de Europa League op 12 december geen supporters mag meenemen. Dit naar aanleiding van eerdere ongeregeldheden bij de uitwedstrijd tegen Young Boys.

"Feyenoord gaat in beroep tegen de straf en zal tevens verzoeken om een opschortende werking van de straf", laat de club in een verklaring weten. "We proberen alles in het werk te stellen om supporters toch bij de wedstrijd aanwezig te kunnen laten zijn, ook omdat veel supporters hun kaart al hebben gekocht en hun reis al hebben geboekt."

Feyenoord roept de aanhang met klem op om donderdag het thuisduel met Rangers FC "ordelijk" te laten verlopen en vooral geen vuurwerk af te steken. "Anders is het beroep bij voorbaat kansloos."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.