Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord in Arnhem zonder Vermeer en Vilhena

Feyenoord in Arnhem zonder Vermeer en Vilhena

10 mrt 2019, 14:48

ARNHEM (ANP) - Feyenoord mist zondag in de uitwedstrijd tegen Vitesse middenvelder Tonny Vilhena en doelman Kenneth Vermeer. Dat is een tegenvaller voor trainer Giovanni van Bronckhorst die er op rekende dat de voor Oranje opgeroepen keeper fit genoeg was om te spelen. Eerste doelman Justin Bijlow is al langer geblesseerd waardoor Joris Delle nu het doel van de Rotterdammers verdedigt.

Orkun Kökcü neemt de plaats van de geblesseerde Vilhena in op het middenveld. Voorin krijgt Robin van Persie de voorkeur boven Nicolai Jørgensen. Achterin heeft Ridgeciano Haps een basisplaats, zijn tweede van dit seizoen. Feyenoord is in een felle strijd gewikkeld met AZ om de derde plaats in de eredivisie. Vitesse staat daar meteen achter en kan de achterstand op de Rotterdammers terugbrengen tot vier punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.